Kako lahko izboljšate virtualne prodajne veščine?

Prodajna industrija je v zadnjih dveh letih doživela velike spremembe. V ospredju sprememb je bila potreba po vključevanju strank v virtualno okolje.

Virtualni prodajni sestanek virtualna prodaja zgodovina

Virtualna prodaja je bila že dalj časa na dnevnem redu svetovnih podjetij, vendar so globalni dogodki podjetja in posameznike prisilili, da so praktično čez noč v celoti sprejeli nov virtualni model prodaje. Virtualna prodaja zahteva prilagajanje na vseh ravneh. Spremeniti je treba miselnost, uporabo tehnologije in celo svoj poslovni model. Nekateri so na začetku pandemije oklevali pri implementaciji virtualne prodaje, predvsem zaradi optimizma, da se bo družbeno stanje kmalu umirilo. Dve leti kasneje so ti posamezniki in podjetja v zaostanku in sedaj iščejo načine, kako v kratkem času izboljšati virtualno prodajo.

Še dobro, da je ravno pravi čas na prodajne police prišla nova knjiga na temo virtualne prodaje.

Nepogrešljiv priročnik za virtualno prodajo

Trije avtorji, ki so bili marca lansko leto tako kot vsi, vrženi v »vodo« virtualne realnosti, so svoja spoznanja in dolgoletne prodajne izkušnje prenesli v priročnik, ki bo še dolgo aktualen. V njem boste našli vse glavne tehnike, ki so jih v tem času tudi sami uspešno uporabili in nadgradili s svojimi dolgoletnimi izkušnjami v prodaji.

Virtualna prodaja je dobila svoje mesto in bo ostala pomemben del prodajnih aktivnosti. Zato bo knjiga Virtualni prodajni sestanek nepogrešljiv priročnik za vse tiste, ki želite doseči in preseči svoje prodajne cilje ter ne želite dopustiti, da bi zunanji dogodki vplivali na vaše rezultate.

Primer virtualnega sestanka: Nepremičninski agent predstavlja potencialni stranki stanovanje.

Vir: www.racunalniske-novice.com

BRANE KATEGORIJE

Tedensko zveže novice

    CENIK

    REFERENCE

        Hitra pomoč