CENIK IZDELAVE SPLETNIH TRGOVIN

Brez visokih stroškovPreverite!!

N  glede na velikost vašega podjetja ali obseg vaše ponudbe, vam ponujamo cenovno ugodne storitve izdelave spletne trgovine, ki ustrezajo vašim potrebam in seveda proračunu. Z inovativnimi funkcijami, prilagodljivim oblikovanjem in varnim plačilnim sistemom boste zagotovili, da bodo vaši izdelki vedno dosegljivi in privlačni za kupce

CENIK IZDELAVE SPLETNE TRGOVINE

Brez visokih stroškovPreverite!!
Ne glede na velikost vašega podjetja ali obseg vaše ponudbe, vam ponujamo cenovno ugodne storitve izdelave spletne trgovine, ki ustrezajo vašim potrebam in seveda proračunu. Z inovativnimi funkcijami, prilagodljivim oblikovanjem in varnim plačilnim sistemom boste zagotovili, da bodo vaši izdelki vedno dosegljivi in privlačni za kupce
OSNOVNA
SPLETNA TRGOVINA
900 +
OSNOVNA SPLETNA TRGOVINA je primerna za manjše in začetne poslovne podvige ter tiste, ki iščejo preprosto in učinkovito rešitev za začetek prodaje na spletu. Vključuje osnovne funkcionalnosti za postavitev spletne trgovine, prilagodljiv dizajn, enostavno urejanje ter dodajanje izdelkov

Vključuje

 • Izdelava osnovne spletne trgovine s osnovnim dizajnom
 • Nastavitev uporabniškega vmesnika za dodajanje, urejanje in brisanje izdelkov
 • Zasnova za boljšo uporabniško izkušnjo tudi na mobilnih napravah
 • Plačilo po predračunu in po povzetju
 • Opcija kuponov, kode za popuste
 • Tehnična podpora za osnovne težave in vprašanja strank
POVPRAŠEVANJE
PRILJUBLJEN

NAPREDNA
SPLETNA TRGOVINA

1800 +
NAPREDNA SPLETNA TRGOVINA je idealna za srednje velike podjetnike, ki si želijo dodatnih funkcionalnosti in prilagodljivosti za boljšo uporabniško izkušnjo in večjo učinkovitost prodaje. Poleg osnovnih funkcionalnosti vključuje tudi naprednejše integracije, bolj učinkovito analitiko in prilagodljivost pri nastavitvah

Vključuje

 • Vse, kar je vključeno v OSNOVNO SPLETNO TRGOVINO
 • Filtri za iskanje, ocene in mnenja strank, primerjava izdelkov
 • Večja prilagodljivost pri nastavitvah dostave in logistike
 • Možnost priključitve BLOG-a
 • Integracija s plačilnimi sistemi, PayPal, Stripe, kreditne/kartice
 • Osnovna optimizacija za iskalnike (SEO) za glavne strani in izdelke
 • Povezava z družbenimi mediji za enostavno deljenje izdelkov
POVPRAŠEVANJE

VIP
SPLETNA TRGOVINA

3500 +
VIP SPLETNA TRGOVINA je namenjena zahtevnim podjetjem, ki iščejo popolnoma prilagojeno rešitev po meri za učinkovito poslovanje na spletu. Vključuje vse funkcionalnosti OSNOVNE in NAPREDNE TRGOVINE ter dodatne storitve, za uspešno ohranjanje obstoječih kupcev, ter metode za pridobivanje novih.

Vključuje

 • Vse kar je vključeno v OSNOVNO in NAPREDNO SPLETNO TRGOVINO
 • Individualno oblikovanje in razvoj po meri za popolno prilagoditev vašim potrebam
 • Napredne integracije z CRM sistemi za boljše upravljanje s strankami.
 • Napredna analitika za sledenje obnašanja strank in učinkovitosti kampanij
 • Dodatne storitve optimizacije za iskalnike (SEO) za večjo vidnost in promocijo
 • Visoka stopnja varnosti in skladnost s standardi GDPR
 • Osebni svetovalec, ki vam je na voljo za reševanje vseh tehničnih in poslovnih vprašanj.
Povpraševanje

Cena izdelave spletne trgovine je seveda odvisna od več dejavnikov, kot so obseg in kompleksnost funkcionalnosti spletne trgovine, kakšno je oblikovanje, integracije s plačilnimi sistemi, uporaba specializiranih platform, in drugi dodatni zahtevki in vgrajene funkcionalnosti, katere potrebujete. Vse to lahko izveste v našem 30 minutnem brezplačnem posvetu.

Stroški gostovanja za spletno trgovino se razlikujejo glede na izbranega ponudnika gostovanja, velikost/obsežnost spletne  trgovine, promet oz. obiskanost in druge dodatne funkcionalnosti katere zahtevajo svoj del sredstev/resources. Priporočamo izbiro kakovostnega in zanesljivega gostitelja, ki lahko zagotovi dovolj zmogljivosti za nemoteno delovanje spletne trgovine. V vseh naših paketih zagotavljamo optimalno delovanje in hitro odzivnost, ter za vse potrebno poskrbimo mi.

Profesionalno podjetje za izdelavo spletne trgovine lahko zagotovi strokovno oblikovanje, tehnično podporo, varnostno zaščito, integracijo s plačilnimi sistemi in drugimi orodji, prilagodljivost, SEO optimizacijo, ter dolgoročno vzdrževanje spletišča, redne nadgradnje, varnostne kopije, ter ostale tehnične zahteve.

Za zagotovitev varnosti spletne trgovine je pomembno izbrati zanesljivo gostovanje s zaupanjem vrednim SSL certifikatom, redno  (dnevno, tedensko, mesečno) posodabljati platformo in vse uporabljene vtičnike, redno izdelovati tudi varnostne kopije (na dnevni ravni), uporaba močnih gesel, uporabljati preverjene in zaupanja vredne varnostne vtičnike ter slediti najboljšim praksam varnosti na spletu.

Da, večina profesionalnih platform za izdelavo spletnih trgovin omogoča uporabo intuitivnih upravljalnikov vsebin, s katerimi lahko enostavno urejate in dodajate izdelke, spreminjate cene, urejate opise in slike, ter upravljate z vsemi ostalimi vsebinami v spletni trgovini.

Da, večina spletnih trgovin omogoča integracijo s priljubljenimi računovodskimi programi, kot so Pantheon, MinMax, MetaKocka, ter mnogimi ostalimi. To vam omogoča avtomatizirano sinhronizacijo podatkov o naročilih, potrjevanje faktur in razknjiževanj zalog med spletno trgovino in vašim računovodskim programom.

Da, večina platform za izdelavo spletnih trgovin omogoča integracijo z različnimi dostavnimi službami, kot so Pošta Slovenije, DHL, UPS, FedEx, GoldExpress in ostalimi. To vam omogoča enostavno upravljanje dostave in tudi sledenje vsem oddanim pošiljkam iz vaše spletne trgovine.

Da, strokovnjaki za izdelavo spletne trgovine vam lahko pomagajo pri izvedbi marketinških strategij, kot so SEO optimizacija, oglaševanje na družbenih omrežjih, e-poštni marketing, optimizacija pretvorbe, analiza obiskovalcev in druge marketinške dejavnosti, ki vam bodo pomagale pri promociji in rasti vaše spletne trgovine.

    CENIK

    REFERENCE

        Hitra pomoč