Kako do 8.500 € subvencije za izdelavo spletne strani ali trgovine?

subvencija za izdelavo spletne strani ali spletne trgovine

Svet interneta je čudežen. Na pladnju nam je postregel najbogatejšo zbirko informacij. Vse, kar moramo storiti, je prižgati telefon, odpreti spletni brskalnik in najti informacijo, ki jo iščemo.

Je niste našli? Čudno. Ste dobro pogledali? Tudi na drugi strani Googla? Potem je pa krivda na lastnikih oziroma na podjetjih, ki so se odločila, da ne bodo investirala v najboljše spletno orodje. Podjetje Ms3 pravi, da izdelave spletne strani ali trgovine ni noben bavbav. Zakaj se torej nekatera podjetja vseeno ne odločijo za postavitev spletne strani?

Večina lastnikov podjetij se zaveda, da potrebujejo spletno stran. Eden izmed razlogov, zakaj oklevajo s postavitvijo, je, da preprosto ne vedo, kaj storiti. Programersko in oblikovalsko znanje ne raste na drevesih, zato je za mnoge edina logična rešitev specializirano podjetje za izdelavo spletnih strani. Vem, kaj boste rekli. To je pa velik finančni zalogaj. Ja in ne. Tako kot pri vsakem projektu je cena odvisna od kvalitete izvedbe, vaših zahtev in razpoložljivega časa za izdelavo. Dejstvo pa je, da podjetja na začetku svoje poti nimajo neomejenega proračuna. Njihova želja je seveda biti lastnik privlačne spletne strani, na žalost je za nekatere to neizvedljivo. Ali pač?

Kaj pa če vam rečemo, da lahko za izdelavo spletne strani ali trgovine prejmete 1.500, 2.500 ali celo do 8.500€ državne subvencije? Super mamljiva ponudba, kar se je pokazalo tudi v številu prijavljenih na javni razpis Vavčer za digitalni marketing. Samo v nekaj dneh je Slovenski podjetniški sklad (SPS) prejel več kot 1000 vlog in razpis so morali začasno zapreti.

Za vas pa imamo dobro novico, saj bo razpis ponovno odprt do konca leta ali pa v začetku naslednjega. Pomagali vam bomo, da boste do takrat dobro pripravljeni.

pomagamo pridobiti subvencijo

Kaj potrebujete za prijavo na javni poziv?

Celotni javni poziv Vavčer za digitalni marketing si lahko ogledate tukaj. Brez skrbi, pogoji so zelo splošni in osnovni, skoraj vsako podjetje lahko kandidira za javna sredstva. Preverite tudi, ali imate digitalno potrdilo, ki ga boste potrebovali za podpis pogodbe. Glavna stvar, ki jo potrebujete pa je izvajalec, ki je kot prvo strokovno kvalificiran in ustreza pogojem za uveljavitev javnih sredstev.

Vir: www.racunalniske-novice.com

BRANE KATEGORIJE

Tedensko zveže novice

    CENIK

    REFERENCE

        Hitra pomoč