BILDproduction

  • The
  • Future
  • Is
  • BILD

Spletne strani

Spletne strani
Spletne trgovine

Izdelujemo vse vrste osnovnih spletnih strani pa vse do zahtevnih spletnih trgovin. Za izdelavo uporabljamo WordPress platformo. Trgovine so postavljene v E-komercu.

Spletni dizajn
98%

Smiselno ter estetsko narejene strani

Podpora
100%

Podpora vsak dan v tednu

Analitika
85%

Pregled kdo obiskuje vašo stran

Grafični dizajn
98%

Vsaka stranka ima svoj unikat dizajn

Spletne strani

Ponudba

Skupaj bomo določili vaše prioritete in cilje. Tako lahko predstavimo delujoče rešitve za učinkovito izdelavo spletne strani po meri. Ničesar ne prepustimo naključju in vam pred izvedbo pripravimo realni načrt za doseg zastavljenih ciljev. Oblikovanje, struktura in funkcionalnosti spletne strani bodo odvisne od vaših potreb in zahtev. Upoštevamo vaše ideje in želje, da končni izdelek zagotovo doseže svoj namen.

Enostaven urejevalnik
Dosega vaših ciljev

Ljudje kupujemo z očmi, zato bomo tudi vašo spletno trgovino oblikovali tako, da si bodo obiskovalci želeli na njej ostati in opraviti nakup.Poleg tega se bo oblika vaše spletne trgovina prilagajala vsem napravam, ki jih danes uporabljajo vsakdanji kupci.Naš urejevalnik za urejanje izdelkov, naročil in vseh ostalih aspektov je izredno enostaven za uporabo. Poleg tega se vaša spletna trgovina lahko poveže z zunanjimi sistemi, (npr. računovodskimi ali ERP sistemi) s čimer se lahko bistveno zmanjša količina ročnega dela.

Enostavna košarica
Vsa plačilna sredstva

Našim naročnikom je na razpolago tehnična podpora po telefonu in elektronski pošti, za tiste trenutke, ko zares potrebujete pomoč.
Podporni zahtevki naših naročnikov, so v 98% rešeni znotraj 24ur, povprečna ocena zadovoljstva s strani naročnikov pa je 4.8 od 5.

Vsak dan

Spletne strani

Vaša ideja
Naša izdelava

Načrtovanje izdelave
Pogovorimo se in izdelamo načrt izdelave
Vsebinsko gradivo
Ustrezna vsebina je izredno pomembna za vsako kakovostno spletno stran.
Oblikovanje
Unikatno oblikovanje nastane v sodelovanju z vami, kjer upoštevamo vaše želje in napotke. Na podlagi izkušenj vam podamo tudi naše predloge in predstavimo za vas najbolj ustrezne oblikovne rešitve, katere preverjeno učinkujejo.
Pregled in popravki
Vaša spletna stran je na tem koraku pripravljena do te mere, da se lahko opravi večkratna testiranja, dodela morebitne spremembe, optimizira kodo in uredi vse izboljšave.
Objava in marketing
Po uspešni izdelavi spletne strani začnemo s postopkom objave na vaših domeni (www.vasastran.si). Spletno stran bomo objavili po vaši končni potrditvi, torej bomo celoto popravljali tako dolgo, dokler vam ne bo popolnoma všeč.

Spletne strani

CroatianEnglishGermanItalianSlovenianSpanish

Content is protected. Right-click function is disabled.